yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Pekâlâ yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli süre alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir müstacel pozisyon çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Hassaten çatı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine hail olur.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri safi huzur düzlükı 150 metrekare’den çokça ve yekten okkalı huzurı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten zait olan tüm örgülaşmalarda yangın merdiveni binalması zaruri kılınmıştır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu yer hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval kızılıyoruz.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangına dayanıklı kapıların meslek kurtarıcı Yangın Kapısı Fiyatları başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu tabaka ahşap bapnın nanay olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını balkonımızın önemli bir parçası haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna aldatmaınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page